GündemSpor

TÜFAD’DA CANGÖK’E GÜVENOYU

TÜFAD Balıkesir Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Can Cangök ve yönetim kurulu yeni dönemde güven oyu aldı.

TÜFAD Balıkesir Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Can Cangök ve yönetim kurulu yeni dönemde güven oyu aldı.Kurtdereli spor salonunda düzenlenen TÜFAD Genel Kurulu’na, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, TÜFAD Genel Merkezi Yöneticisi Selahattin Tavukçuoğlu, dernek üyeleri ve spor camiasından isimler katıldı. TÜFAD Balıkesir Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda Can Cangök ve yönetim kurulu yeni dönemde güven oyu aldı. Toplantıda, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, il bazındaki tesislerde bakım ve yenilenme çalışmalarının sürdüğünü, Atatürk Stadının sezona yetişmesi için çaba sarf ettiklerini fakat 1-2 haftalık gecikme yaşayabileceklerini belirterek; “11.Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün branşların yanında olduğumuz gibi futbolun da yanındayız. Tesislerimizi her geçen gün yenilemeye çalışıyoruz. Futbol antrenörlerimizin daha iyi imkanlarda müsabakalara hazırlanması için çaba sarf ediyoruz.

Çünkü her antrenör iyi şartlarda hizmet etmek ister. Bizde elimizden geldiğince bunu sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

 STADYUMUN ÇİMLERİ YENİLENİYOR

Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Balıkesirspor’umuzun maçlarını oynadığı Atatürk stadının çimleri şuan yenileniyor. Sezona hazır hale getirmeye çalışıyoruz.Belki 1-2 hafta maçlarını dışarıda oynayabilir. Onun haricinde Ali Hikmet Paşa Futbol tesislerindeki soyunma odalarını yeniliyoruz. Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla yenileme çalışmaları yapıyoruz. Onun dışında ilçelerdeki sahaları inceledik. Biz her zaman kulüplerin ve antrenörlerin yanındayız” dedi ve Can Cangök ile yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu