GündemTürkiye Gündemi

Tuhafiyeciler’in Yeni Başkanı Fatih Çakır Oldu

Tuhafiyeciler’in Yeni Başkanı Fatih Çakır Oldu

 

Balıkesir Çerçi Manifaturacı Ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı BESOB toplantı salonunda yapılan genel kurulda tek liste ile aday olan Fatih Çakır ve ekibi yeni dönemde görev alacak.

 

Dsc 0035

 

Yeni Yönetim Belli Oldu

 

Tuhafiyeciler Odasının bugüne dek başkanlığını yürüten İsa Erol, “ kendi yetiştirdiğimiz evlatlarımıza bu işi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Erol hizmet bayrağını devretmek güzel bir duygu. Rabbime şükürler olsun ”dedi. Öte yandan Yeni dönemde Başkanlığını Fatih Çakır’ın yaptığı yönetim’de  Turan Ersü, Hasan Günaydın, Ahmet şirin, Fetih Cembey, Faruk Orhan, Tuncay Özgür yer aldı. Denetim Kurulunda ise, Kerime Işık, Enver Gürakın, İbrahim Bal var.

 

Dsc 0039 1

 

Başkan Güney “Oda İle İstişarede Bulunmuştuk”

 

İYİ Partili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in de katıldığı genel kurulda Güney’e de söz verildi.Başkan Güneykonuşmasında, “Susurlukta Pazaryerinin taşınmasının istenmediğini biliyorduk. Oda başkanları ilede istişare etmek istemiştik. Pazarcı kardeşlerimizle ilgili sözleşmeler yapılmıştı. Eğer haklarından esnaflarımız vazgeçerlerse bu Pazar yeri burda kalır demiştik. Hepiniz önemlisiniz. Esnafın hakkını hukukunu koruduğunuz müddetçe sorunda olmaz. İsa başkanımla bizde bu vesile ile tanışmıştık.Yeni yönetimede başarılar diliyorum”dedi.M.Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu