Gündemİlçe Haberleri

Turizmde Edremit’e Yeni Vizyon

Ertaş ve Sektör Temsilcileri Strateji Belirledi

Turizmde Edremit’e Yeni Vizyon

Ertaş ve Sektör Temsilcileri Strateji Belirledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Turizm Haftası kapsamında ilçedeki turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, Edremit’in turizm potansiyelini artırmak için ortak stratejiler ve işbirliği olanakları ele alındı.

Turizmde Edremite Yeni Vizyon 1

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker, Edremit Turizm Danışma Bürosu Şefi Mehmet Akpınar, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, TURSAB Balıkesir Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve esnaf odaları temsilcilerinin katıldığı toplantıda, sektör temsilcileri Edremit’in turizmde daha ileriye götürülmesi için görüş, öneri ve isteklerini paylaştılar.

Turizmde Edremite Yeni Vizyon 2

Başkan Ertaş, Edremit’in turizm potansiyelini artırmak ve ileriye taşımak için kararlı olduklarını belirterek, sektör temsilcilerinin katkılarının önemini vurguladı ve belediye olarak ellerinden gelen çabayı göstermeye hazır olduklarını ifade etti.

Turizmde Edremite Yeni Vizyon 3

Edremit’in turizmdeki potansiyelini değerlendirme ve ilçeyi turizm haritasında daha güçlü bir konuma getirme amacıyla bu tür toplantıların devam edeceğini belirten Başkan Ertaş, yerel yönetim ile sektör temsilcileri arasındaki işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Turizmde Edremite Yeni Vizyon 4

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ile belediyenin daire müdürleri de hazır bulundu.

23 Nisan’da Edremit’te Minik Başkan Görev Başında

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu