Gündem

Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubeleri İstişare Toplantısı Düzenledi

Türk Eğitim-Sen Balıkesir Şubeleri İstişare Toplantısı Düzenledi

 

Türk Eğitim-Sen Balıkesir 1 nolu Şube Başkanı Ahmet BAKİ ve 2 nolu Şube Başkanı Zafer KAHRAMAN şube yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri, kadın kolları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına başlarken bir istişare ve planlama toplantısı düzenlediler.

 

Turk Egitim Sern 1

 

Baki’den gündeme ilişkin açıklama

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından söz alan Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Balıkesir 1 nolu Şube Başkanı Ahmet BAKİ üye istatistikleri, enflasyon karşısında ezilen memurların ekonomik durumu, değer olarak bir hükmü kalmayan banka promosyonları, büyük eksiklikleri olan ve adaletsizlikler içeren Öğretmenlik Meslek Kanunu, Genel Merkez yönetim kurulunun almış olduğu eylem kararları gibi konularda geniş açıklamalarda bulundu.

Talepler Dile Getirildi

Daha sonra söz alan Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 nolu Şube Başkanı Zafer KAHRAMAN da Büyük Taarruzun 100. yıldönümünde Afyonkarahisar’da toplanan Türk Eğitim-Sen Başkanlar Kurulunda bahsedilen konular ve alınan kararlar ile okul ve kurum ziyaretlerinin önemi, eğitime hazırlık ödeneğinin tüm eğitim çalışanlarına bir maaş tutarında ödenmesi talebimiz konularında açıklamalarda bulundu.Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Temsilciliklerinde görevli meslektaşlarımızın yorum ve değerlendirmeleri ile taleplerinin ele alınmasının ardından toplantı sona erdi. Kapanış kısmında Türk Eğitim-Sen Balıkesir 1 nolu Şube Başkanı Ahmet BAKİ 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarına ve ailelere hayırlı olmasını diledi. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu