GündemDünyadan HaberlerEğitim

“TÜRK İNSANININ YAPAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR”

Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Öğrenme Şenliklerinin açılışı yapıldı.

Açılışa Balıkesir Valisi  Ersin Yazıcı ve eşi  Hanife Yazıcı Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı , Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Çelik , okul müdürleri , öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı; “Türk insanının yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Özellikle kadınların eli değdiğinde o sıradan ürünler dünyanın en güzel ürünü olduğuna şahidiz. Burada emeği geçen tüm eğitimcilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılda BENGİ projesi kapsamında okuma saatini burada da başlatmayı düşünüyoruz. Halk Eğitimlerde eğitim alan gençlerimiz, orta yaşlılarımız, yaşlılarımız bu projeye destek olması güzel olur” dedi.

Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süreyya Eray tarafından açılış konuşması yapıldı.

Kaymakam Oktay Kaya, “Halk Eğitim Merkezi eğitim faaliyetleri içerisinde çok önemli bir yer edinmektedir. Toplumun geniş bir kesimini içine almaktadır. Altıeylül Halk Eğitim Merkezimizde her yıl 20 bin üzerinde kursiyer ve yüzlerce alanda eğitim vermektedir. Bu kurslarımızın çeşitliliği her geçen gün artmaktadır. Hobi kursların yanı sıra mesleki kurslarda açılmaktadır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu