GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Türk Rock Müziğinde Yeni Parlayan Yıldız! “Kaan Güner”

Türk Rock Müziğinde Yeni Parlayan Yıldız! “Kaan Güner”

 

Gazeteci Cengiz Güner’in oğlu Kaan Güner başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Müzik öğretmeni olan ve yaptığı başarılı sahne çalışmaları ile tanınan Türkçe rock müziğin genç ve yetenekli ismi Kaan Güner, sevenlerine sürpriz yaptı.

 

Türkçe Rock Dünyasına Yeni Soluk

Sahne çalışmaları ile tanıdığımız Türkçe rock müziğin başarılı ve genç ismi Kaan Güner, uzun bir yol olarak başladığı sahne çalışmalarını sonunda bir single ve bir kliple taçlandırdı. Müzik otoriteleri tarafından Türkçe rock dünyasına yeni bir soluk getireceği söylenen Kaan Güner, sürpriz çalışmasının ilk sinyallerini Instagram adresinden verdi.

Güner Birlikte Güçlüyüz Mesajı Verdi

Instagram adresinden paylaşım yapan yakışıklı rockçı Kaan Güner, “Öncelikle kalbini ve de ruhunu ortaya koyan yönetmenim Çağla Çağlar olmak üzere ve çok değerli fedakâr ekibine saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan, sonsuz desteklerini hiç esirgemeyen aranjörüm Tolga Tümözen ve eşi Ayça Tümözen’e minnettarım. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız…” dedi.

Kaan Güner Kimdir?

Kaan Güner, uzun yıllar sahne çalışmaları yaptı. Çok sayıda öğrenci de yetiştiren Güner, besteci kimliğinin yanı sıra müzik kariyerini bir single ve bir klip çalışması ile taçlandırdı. Çok iyi de bir şair olan Güner, müzik severlerle buluşmak için gün sayıyor. Haber: Serap Acar

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu