GündemSiyaset

TÜRKAV’dan Başkan YILMAZ’a Ziyaret

TÜRKAV Balıkesir Şubesi Başkanı Adnan Tatoğlu ve sendika başkanlarından oluşan kalabalık bir heyet Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin samimi bir ortamda geçtiğini belirten Başkan Tatoğlu Şunları söyledi:

Tataroğlu ziyarete dair şunları söyledi;“Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ’a TÜRKAV olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samimi bir ortamda yapılan ziyarette Başkan Yücel Yılmaz’a Balıkesir ile ilgili bazı taleplerimizi ilettik.

Şehiriçi toplu taşımada Öğrenciler başta olmak üzere tüm kullanıcılar için AYLIK ABONMAN KARTI (PASO) uygulamasının hayata geçirilmesini istedik.

Su aboneliklerinde aylık faturalarını düzenli ödeyen DÜRÜST TÜKETİCİLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ adına onbir aylık faturalarından en yüksek olanının, onikinci ayda MAHSUPLAŞTIRILMASINI talep ettik.

Belediye Çalışanlarına ödenen SOSYAL DENGE TAZMİNATINDA, Sendikal farklılık adına DAYANIŞMA AİDATI taleplerinin tekrar gündeme gelmesinin ayrımcılık ve huzursuzluk yaratacağından dolayı taraflarınca dikkate alınmaması gerektiğini söyledik.

Sayın Başkanımıza ilgi ve samimiyetinden dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu