GündemTürkiye Gündemi

Türkiye Genelinde  Kovid-19 Tedbirleri Denetlendi

Türkiye Genelinde  Kovid-19 Tedbirleri Denetlendi

 

İçişleri Bakanlığı, vali, kaymakam, belediye başkanı, muhtar ve kolluk birimlerinin katılımıyla ülke genelinde  Kovid-19 tedbirleri denetlendi.

İçişleri Bakanlığınca, vali, kaymakam, belediye başkanı, muhtar ve kolluk birimlerinin katılımıyla ülke genelinde Kovid-19 tedbirleri denetlendi. İçişleri Bakanlığı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerle ilgili 81 İl valiliğine genelge gönderildi.

Gönderilen genelgede, salgının son günlerdeki yayılım seyri göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığı vurgulandı.

Bu kapsamda, koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için tüm il ve ilçelerde, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, köy/mahalle muhtarları, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk görevlilerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından “sağlık için hepimiz için” mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimleri gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu