GündemSporTürkiye Gündemi

Türkiye Karate Milli Takım Seçmeleri Yapıldı

Türkiye Karate Milli Takım Seçmeleri Yapıldı

 

Balıkesir’de Türkiye Karate Milli Takım seçmeleri heyecanı yaşandı. Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası milli takım Seçme müsabakaları Balıkesir’de Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda başladı.

 

301587351 385074317130991 4588845892247636803 N

 

Balıkesir Ev Sahibi

Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’in kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kutlama programı çerçevesinde Balıkesir Valiliği himayelerinde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Karate Şampiyonası’na Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu ev sahipliği yapıyor.

Dünya Şampiyonasına Hazırlanacaklar

Ümit Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nın gerçekleştirildiği turnuvada aynı zamanda 04 Eylül 2022 Pazar günü Ümit Genç Erkek – Kadın Takım Kata Milli Takım seçmeleri yapılacak. Milli takıma seçilen sporcular ekim ayında Konya’da düzenlenecek dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler.

Arıcıoğlu “ Haftaboyu sürecek”

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Ülke çapında önemli olan bir spor faaliyetine daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesir’in kurtuluşunun 100. yılında hafta boyu sürecek müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyor, Karate Federasyonuna böyle bir organizasyonu şehrimizde yaptığı için teşekkür ediyorum” ifadeleri kullanıldı.HABER:MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu