GündemEğitimSpor

Türkiye Münazara Ligi Balıkesir İl Finali Tamamlandı

Türkiye Münazara Ligi Balıkesir İl Finali

Balıkesirli Gençler Şimdi de 2021’in Bölge Münazarasına Hazırlanıyor.

Gençlerin duygu düşüncelerini doğru ve sistematik bir biçimde ifade etmelerine katkı sağlamak, spordan sanata tarihten bilim-teknolojiye kadar birçok konuda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla düzenlenen münazara yarışması Balıkesir’de il finalini gerçekleştirdi. Yarışmacı gençler ayrıca sıradaki bölge finali heyecanını yaşıyor.

Müdür Canseven Gençlere Başarı diledi

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Bakanlık faaliyet programı gereği her yıl düzenlenen Türkiye Münazara Ligi il final. Balıkesir’de gençler bölge finali hazırlığı yapıyor. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri Müdürü Mustafa Canseven, “Yarışmaya katılan tüm gençlerimize ve değerli jürimize teşekkür ediyor ve 1. olan takımımıza Bölge Finalinde başarılar diliyorum. Türkiye Münazara Ligi Balıkesir İl Finali Yarışması heyecanını bizlerde gençlerimizle birlikte yaşadık. Ayrıca bölge finalinde başarılar diliyorum” dedi.

“Fikir Savunabilme Yetisi”

Gençlik Hizmetleri Müdürü Canseven,“Liderlik oyunu olarak da anılan ve dünyanın öğrenci bazında ders dışı en büyük etkinliği özelliğini taşıyan, ayrıca öğrencilerin toplum hayatına hazırlanması ile birlikte kişisel gelişimine önemli katkıda bulunan münazara; bu düzenlenen yarışmalarla ilimizde öğrenim gören öğrencilerimizin fikrini savunabilme yetisi kazanması, toplum önünde konuşabilme becerisinin artması yönünden büyük katkı sağlıyor” dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu