Türkiye’de Balıkesir 5’inci Sıraya Yükseldi

Türkiye’de Balıkesir 5’inci Sıraya Yükseldi

Türkiye’de Balıkesir 5’inci Sıraya Yükseldi

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Balıkesir’in Türkiye’de Belgeli Tesis Sayısında 5. Sırada yer aldığını söyledi. Türkiye yüzyılında hedefin 1.sıra olduğuna değindi.

Belgeli Tesis Sayımız 130’dan Bin 112’ye Çıktı

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’na eklenen geçici 11. Madde kapsamında; Belediyelerden alınmış İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile faaliyet gösteren, Turizm Bakanlığı Belgesi bulunmayan tesislerin, belgelendirme işlemleri Balıkesir İl Kültür Müdürlüğünce tamamlanıyor. Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Tüm Türkiye’de belgeli tesis olarak 5. sırada yer alan Balıkesir’in 2022 ocak ayında Bakanlığa bağlı 130 tesisinin bulunduğunu açıkladı. Subaşı bu sayının, Şubat 2023 itibariyle Bin 122’ye ulaştığının altını çizdi. Semra Aman Akyürek.

www.gazetemerhaba.com

Ak Parti balıkesir tesis türkiye yavuz subaşı AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı “Muhalefet Ülkemizin Başarılarını Örseliyor Ancak Başaramazlar!” yavuz balıkesir sosyal tesis belgeli tesis kültür ve turizm kültür ve turizm bakanlığı