GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Türkiye’de CHP İl Başkanları Anketinde Çarpıcı Detay!

Türkiye’de CHP İl Başkanları Anketinde Çarpıcı Detay!

 

2023 Seçimlerine doğru yol alınan süreçte siyasiler için anket ,pr ve benzeri çalışmalar da yapılmaya başlandı. TRend MEDYA firması da aylık olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin en başarılı il başkanları kim? Sorusu ile bir anket çalışması yaptı. Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı sıralamada bu ayın ikinci en başarılı il başkanı seçildi. Anketten çıkan bir diğer çarpıcı detay ise CHP’nin çoğu illerde aktif olmayan il başkanları.

 

SERKAN SARI İLK 5’TE İKİNCİ SIRADA

Listede ilk sırayı CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, alırken, ikinci sırayı ise CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı aldı. 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte TRend Medya tarafından yapılan CHP il başkanları anketinin sonuçları da netleşti.

PEKÇOK İL’DE CHP İL BAŞKANLARI FAAL DEĞİL

Medya firması birçok il başkanlığının faal olmadığı ve değişimin 2023 seçiminden önce gerektiği sinyallerinin de bu ankette görüldüğünü açıkladı. Öte yandan yapılan ankette ilk 5 sıra şöyle oluştu: CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş , CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın. 81 ili kapsayan anket eylül ayının en başarılı CHP il başkanını belirlenmesi için ise 30 Eylül saat 17.00’de son buluyor. Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu