GündemSiyaset

TÜRKİYE’M KAZANACAK

CHP’den 24 Haziran seçimleri için 32 kişi Balıkesir Milletvekili aday adayı oldu.

Balıkesir Milletvekili adayı olabilmek için toplam 32 arkadaşımız CHP genel merkezimize başvurarak milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Öncelikle aday adayı olan arkadaşlarımızın tamamını ülkemizin içinden geçtiği bu zor şartlarda sorumluluk alarak, aydınlık günlerin gelmesi noktasında yaptıkları fedakârlık için kutluyor, hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.

ALIKESİR’İN EN İYİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİ HAZIRLAYACAĞIZ

Başkan Sarı, “Başvuruda bulunan arkadaşlarımızın hepsi Türkiye’nin ve Balıkesir’imizin sorunlarına vakıf, bu sorunlara çözüm üretebilme vizyonuna sahip, partimizin ilkelerini sonuna kadar özümsemiş arkadaşlarımızdır. Aralarında gençlerin, kadınların olduğu, çeşitli meslek gruplarında başarılı kariyerleriyle dikkat çeken, partimizin içinde her kademede görev alarak yıllara dayanan büyük emekleri ifade eden birbirinden değerli birçok arkadaşımız var” dedi.

ÇALIŞA ÇALIŞA HALKIMIZ İLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Ülkemizin ve şehrimizin sorunları konusunda özveri ile çalışacak deneyimli birikimli adaylarımız ile sizlerin karşısına çıkacağız diyen Sarı, “Ülkemizin içinden geçtiği şu dönemde üzerinde en fazla duracağımız konular ekonomi, eğitim, toplumsal barış, dış politika ve demokrasi olacak. Adaylarımız ile birlikte halkımızın sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışacağız ve başaracağız” şeklinde konuştu.

HALKIN İKTİDARINI KURMAYA GELİYORUZ

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Sonuçta ortaya 9 kişilik bir liste çıkacak. Çıkacak olan bu liste Balıkesir’ in siyasi dengelerini gözeten, sosyal, ekonomik ve coğrafi yapısının hassasiyetlerini önceleyen ve bu doğrultuda azami başarı sağlayacağımız bir liste olacaktır. Liste kesinleştikten sonra bazı arkadaşlarımız da listenin dışında kalacaktır. Ancak biz inanıyoruz ki liste dışında kalan arkadaşlarımızın her biri 1. sıra adayının sorumluluğuyla ve azmiyle eşit oranda çalışarak, Tek Adam rejiminin sonlaması için verilen mücadelenin paydaşı olacaktır.
Bizler bugünden itibaren aday adayı arkadaşlarımızın ile ortak hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Tekrar her bir aday adayı arkadaşımıza başarılar diliyoruz” dedi.

İŞTE CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAY LİSTESİ

Ali Er, Ali Kesen, Ali Kemal Deveciler, Berrin Gençoğlu, Cemil Yavuz, Dilhan Şahverdi, Dursun Erkoç, Ender Biçki, Ensar Aytekin, Erdal Erhan, Erol Gökgür, Fatma Salı, Fikret Şahin, Hakverdi Buğutekin, Halil İbrahim Kaya, Hasan Dertli, İlknur Doğan Kamalı, İrfan Barış, Mehmet Tüm, Mustafa Tugay Demiralp, Muzaffer Mavuk, Namık Havutça, Neşe Zengin, Oğulcan Koçak, Ömer Lütfi Kayalar, Ömür Mustafa Boyuer, Remzi Kısa, Selim Panç, Serpil Akgül, Seval Bozkurt, Sırrı Oğuz ve Yusuf Sel.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu