ÇocukçaGündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Türkiye’nin En Büyük Su Altı Fotoğraf Sergisi Balıkesir’de

Türkiye’nin En Büyük Su Altı Fotoğraf Sergisi Balıkesir’de

 

Ayvalık’ın eşsiz su altı güzellikleri ve kırmızı mercanlarından oluşan Türkiye’nin en büyük su altı fotoğraf sergisi; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu iş birliğinde Avlu Kongre Merkezi’nde açılışı oldu.

 

En Büyük Su Altı Sergisi

Ülkenin önde gelen su altı fotoğraf ve video sanatçıları tarafından çekilen görüntüler; kitap ve tanıtım filmlerine dönüşecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu iş birliğinde gerçekleşti. Fotoğraflar ise 29-30 Ekim günlerinde,  Ayvalık ‘ta ki kırmızı mercan çalışmasına ait. Ayrıca, fotoğrafları ülkenin önde gelen su altı fotoğraf sanatçıları çekti. 50 fotoğrafın sergilendiği Türkiye’nin en büyük su altı fotoğraf sergisi, Avlu Kongre Merkezi’nde sergileniyor.

Turkiyenin En Buyuk Su Alti Fotograf Sergisi Balikesirde 01

‘Turizmi 12 Aya Yaymak İstiyoruz’

Büyükşehir Belediye Başkanı, “Bu tür fotoğrafların sayısının giderek artmasını istiyoruz. Bu fotoğraflar vasıtasıyla dalış meraklılarının bu bölgeyi keşfetmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu işin ekonomisi ve sürdürülebilirliği çok önemli. Şehrimizi, 45 günlük bir tatil bölgesi olmaktan çıkarıp farklı etkinlikler ve yarışmalarla turizmi 12 aya yaymak istiyoruz.” dedi.

‘Denizimizi Seviyoruz’

Başkan Yücel Yılmaz  konuşmasına söyle devam etti, “Denizimizi seviyoruz, turizm gelirlerimizin artmasını istiyoruz. Bunu Erdek’te de, Gömeç’te de, Burhaniye’de de, Edremit’te de, Ayvalık’ta da artırmak istiyoruz. Bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” Ardından katılımcılar, sergiyi gezdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu