GündemEkonomi

Turyağ 12 ildeki 5 bin noktaya ulaşacak

Endüstriyel ve ev dışı tüketim (EDT) yağ pazarının öncü markası Turyağ, başlattığı roadshow kapsamında pastane ve börek işletmeci ve ustaları ile bir araya gelerek müşteri memnuniyetini artırmaya ve müşteri portföyünü genişletmeye odaklanıyor.

Altı ay sürecek roadshow boyunca Turyağ ekipleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Samsun ve Eskişehir illerindeki 5.000 noktada pastane ve börek işletmecileri ve ustaları ile bire bir temasta bulunuyor. Roadshow kapsamında 6 ay boyunca pasta ve börek profesyonelleri ile bir araya gelecek olan Turyağ ekipleri, müşteri memnuniyetini artırmayı ve müşteri portföyünü genişletmeyi hedefliyor. Bu süre boyunca ekipler bir yandan marka bilinirliğini artırırken bir yandan da sektörde bir ilk olan müşteri sadakat portalı ‘Turyağlıyız.Biz’i tanıtmaya odaklanacak. Portala kayıt olduktan sonra Turyağ ürünleri satın alarak fatura girişlerini tamamlayan işletmeler hem Turyağ’dan TL puan kazanacaklar hem de özel çekilişe katılarak büyük ödüllerden birini kazanma şansı yakalayabilecekler.

BÜYÜK ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Ziyaretler boyunca saha ekipleri tarafından ‘Turyağlıyız.Biz’ portalına kaydı alınan müşteriler, Turyağ’ın bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği büyük çekiliş kampanyasına katılma fırsatı da buluyor. Turyağ’ın müşteri sadakat platformu olan ‘Turyağlıyız.Biz’, portala üye işletmeler arasında bir çekiliş düzenliyor. 1 Kasım 2019 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında devam edecek olan çekiliş kampanyası sonunda katılımcılar 1 adet Fiat Fiorino Cargo, 2 adet Samsung 4K 49 inch UHD Smart TV ve 2 adet Samsung Galaxy S10 Akıllı Telefon kazanma şansını yakalayacaklar. Üye işletmelerin çekilişe katılabilmesi için ise Turyağ ürünlerinden NTY veya T-Özel satın alarak faturalarını ‘Turyağlıyız.Biz’ portaline yüklemeleri yeterli olacak. Ayrıntılı bilgi www.turyagliyiz.biz internet sitesindedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu