tv100'den "Habercilikte Öncüyüz" Sloganıyla Yeni Dönem!
tv100, “Habercilikte Öncüyüz” sloganıyla yeni yayın dönemine merhaba diyerek, izleyicilerine dinamik ve yenilikçi programlar sunmayı vaat ediyor.
tv100’den “Habercilikte Öncüyüz” Sloganıyla Yeni Dönem!
tv100, yeni yayın dönemine “Habercilikte Öncüyüz” sloganıyla merhaba diyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana haberciliğe farklı bir soluk getiren kanal, bu sezon da haberciliğin enerjisini değiştirmeyi hedefliyor.
Sektörün önde gelen isimlerinin buluşma noktası haline gelen tv100, “Cansu Canan ile Hayata Dair” programıyla sabah saatlerine yeni bir soluk kazandırıyor. Tarafsız, gerçek ve perde arkasındaki haberleriyle gün boyunca izleyicilerinin karşısında olan tv100, bu sezon Ana Haber bültenini güçlü bir isme emanet ediyor. Kübra Par, tv100 Ana Haber’de manipülasyondan uzak, abartısız ve yalın bir yayıncılık anlayışını ekrana taşıyacak.
Ayrıca, Türkiye’nin en çok konuşulacak, öğretecek ve eğlendirecek programı “Muhabbet Kralı” da yeni sezonda tv100’de yerini alacak. 7’den 70’e herkesin sevdiği Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı, tv100’de bir araya geliyor. Yarışmanın vazgeçilmezi Ali İhsan Varol’un sunduğu “Alfapetek” ise hız kesmeden rekabette öncü olmayı sürdürecek.
Spor programlarıyla da dikkat çeken tv100, Ersin Düzen, Volkan Demirel, Ümit Karan ve Tümer Metin gibi güçlü isimlerle futbolu tüm şeffaflığıyla değerlendirmeye devam edecek.
tv100’ün iddialı programları arasında yer alan Gürhan Hacır ile “Taksim Meydanı”, Başak Şengül ile “Doğru Yorum”, Erdoğan Aktaş ile “Eşit Ağırlık” ve Buket Aydın’ın sunduğu “Buket Aydın Soruyor” programları da yeni dönemde izleyicilerin karşısında olacak.
Bu sezon da dinamik, farklı ve öncü yayıncılık anlayışıyla sektöre yön vermeye ve dinamizm katmaya devam eden tv100, izleyicileri için heyecan dolu bir dönem vaat ediyor.
Bülten
Okyanus On Yılı Resim Yarışması İçin Son Gün!