Gündem

Üç Kez Ölüp Tekrar Dirildi

Bir ayda üç kez ölüp tekrar dirildi! Beden dışı deneyimi, duyanları ürkütüyor…

Üç Kez Ölüp Tekrar Dirildi

Bilimin cevaplamakta oldukça zorlandığı konular arasında beden dışı deneyim yer almaktadır. Öldükten sonra tekrar hayata dönen insanların deneyimleri tüyler ürpertici. 57 yaşındaki İngiliz Beverley Gilmour da onlardan biri. Gilmour, bir ayda üç kez ölüp dirilerek duyanları şaşkına uğratan deneyimini anlattı.

Üç Kez Öldü Tekrar Dirildi

57 yaşındaki Beverley Gilmour, 20’li yaşlarında beyin travması geçirdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Zira Gilmour, ölülerle temasa geçtiğini iddia ediyor.

İlk deneyimini 1980’lerde yaşayan Gilmour, ölüp tekrar dirildiğini ve İsa peygamber ile iletişim kurduğunu ifade ediyor. Üç çocuk annesi Gilmour, kendini dindar biri olarak tanımlamıyor. Ancak ilk deneyiminin ardından İsa Mesih ile düzenli bir şekilde temas halinde olmaya devam ettiğini açıklıyor.

Doktorlar, beyin yaralanmalarının ve beyin travmalarının vücut dışı deneyimlere neden olabileceğini düşünmektedir. Ancak bu durum genellikle çok az anlaşılıyor.

Gilmour, deneyimlerinde vücudunun adeta kendini kapatmaya başladığını ve hatta kalbinin durduğunu hissettiğini söylüyor. Daha sonra ‘adeta bir filmden çıkmış gibi’ kendi vücudunu terk ettiğini ve bu noktada ölmüş kişilerle temasa geçtiğini ifade ediyor.

Doktorlar Gilmour’a bilinç bozukluğu teşhisi koydu. Bu terim genellikle bitkisel hayattaki ya da komadaki insanlar için kullanılıyor. Bilinç bozukluğu, insanları konuşamaz hale getirir ancak bir tek bununla sınırlı kalmıyor.

Gilmour ayrıca, ölüme yakın bir duruma girdiği bazı zamanlarda vefat eden ebeveynleriyle görüştüğünü iddia ediyor.

MailOnline konuşan Gilmour, “İsa ile tanıştım. Bir şeyler geri geldi ve sonra transa girip yazmaya başladım” dedi.

Transa girdiği zaman Walt Disney ile de tanıştığını söyleyen Gilmour, “Onunla tanıştığımda bana hikayeler gösterdi. Ahşap ve iyi korunmuş bir bina vardı. Geri döndüğümde hikayesini yazdım ve bana  gösterdiği şeylerin resmini çizdim. Bana karakterleri gösterdi ve ben de onun karakterlerinden biri olup hikayesini yaşadım” dedi.

Belçika’daki Liège Üniversitesi’ndeki Coma Science Group’tan araştırmacılar, neler olup bittiğini daha iyi anlamak için Gilmour ile birlikte çalışmaya başladı.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu