Gündem

Uçak Ambulans Balıkesir’den Malatya’ya Havalandı

Uçak Ambulans Balıkesir’den Malatya’ya Havalandı

 

Balıkesir’den Malatya İnönü Üniversite Hastanesi’ne sevk talebinde bulunulan hasta için uçak ambulans havalanarak hastanın nakli gerçekleştirildi.

Malatya’da Yer Bulundu

Balıkesir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde takip edilen hasta için ince bağırsak nakli ihtiyacı sebebi ile Balıkesir İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi’ne sevk talebinde bulunuldu. Hastanın ileri tetkik ve tedavilerinin hızlı bir şekilde sağlanması için 112 Komuta Kontrol Merkezi tarafından hızlı bir şekilde ilgili kontroller sağlanarak Malatya İnönü Üniversitesi’nde yer bulundu.

Balıkesir’den Uçak Ambulans ile Nakli Gerçekleşti

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin konu ile ilgili açıklamada bulundu. Doktor Keskin açıklamasında, “ 112 Komuta Kontrol Merkezimiz ivedilikle hastanın nakli için Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon ile iletişime geçmiştir. Sağlık Bakanlığı Hava Koordinasyon Merkezi tarafından hastamız için Uçak Ambulans ilimize yönlendirilmiş ve Malatya iline nakli gerçekleştirilmiştir. Hastamıza yüce Allah’tan acil şifalar dileriz.” İfadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu