GündemTürkiye Gündemi

Uçan ‘’Sayın Bakan Gibi Düşünmüyoruz’

Uçan ‘’Sayın Bakan Gibi Düşünmüyoruz’

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan ,Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın haftalık vaka sayısına ilişkin açıklamasına tepki gösterdi.

‘’VAKA ARTIŞLARINDA ENDİŞEYE GEREK YOK’’

Uçan: ‘’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık Covid-19 vaka sayılarını açıklandı:  Buna göre, Balıkesir’de haftalık vaka sayısı her 100 bin kişide 432,24 oldu.  Vaka sayısı 8-14 Ocak 2022 haftasında 100 bin kişide 415, 47 idi. Pandemi sürecinde 93.586 ile başlangıcından bugüne kadarki en yüksek vaka sayısına ulaşıldığı ve ölüm sayısının 210 olduğu bir günde Sağlık Bakanı “Vaka artışlarından endişelenmeye gerek yok “diyebiliyor’’ şeklinde konuştu.

‘’AŞI İHMALİNE NEDEN OLABİLECEK’’

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan:  “Her gün bir uçak dolusu, bir başka deyişle 4-5 otobüs dolusu canımızı kaybettiğimiz süreçte; Gebeler ve 12 yaş üstü çocuklar, 65 yaş üstü kronik hastalığı başta olmak üzere tüm toplumumuzu aşı olmaya, hijyen, maske ve fiziksel mesafeye uymaya ve yetkilileri halk sağlığının korunması açısından topluma daha sorumlu mesaj vermeye, sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz’ ’dedi. Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu