GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriÖzel Haberler

UĞUR’A VAR ŞEHİD’E YOK

ŞEHİT ABİSİ ERGİN ‘İÇİMİ BURKUYOR’

Gazetemize gelen ihbarı değerlendirip araştırmalar sonucu ulaştığımız, parka adı verilen Şehidin abisi İlhan Ergin Merhaba’ya yaptığı açıklamada gözleri dolu dolu kırgınlığını ve üzüntüsünü ifade etti.

Ergin “Bigadiç’te şehidimizin adının yaşadığı parkta hiç olmazsa ‘Mustafa’mın’ adı yaşıyor diyerek özellikle parkın karşısında bir ev kiraladım. Bu vatan için canını veren şehit kardeşimin anısının yaşatılması biraz olsun acımızı hafifletiyordu. Ancak şehidimizin ismi verildikten sonra park öylece kaderine terk edildi. Hemen yanı başımızdaki Ahmet Edip Uğur parkına gösterilen ilgiyi görüp kardeşimin (şehit) adını taşıyan bu parka hiç dokunulmaması içimi burkuyor’ dedi.

ŞEHİT PARKINDA KIRIK DÖKÜK MUSLUK
UĞUR PARKINDA MERMERDEN DÖŞELİ ÇEŞME

1 metre plastik borunun ucunda kırık paslı bir musluk, zemini bakımsız ve dokunulmayan Şehit Mustafa Ergin Parkı var. Öte yanda ise dört başı mamur, çeşmesi mermerden ve bakım için her gün içinden çıkılmayan Ahmet Edip Uğur Parkı var.

İlgili Makaleler

Merhaba ekibi olarak ifade edilenleri tamamen doğrulayan ve her iki parkta yapılanları bizzat gözlemleyip oradan aldığımız görüntü ve görselleri siz değerli okurlarımızla paylaşarak Bigadiç belediyesinin ve Başkan İsmail Avcu’nun bu ayıba bir an önce son vermesini diliyoruz.

BAŞKADA BİŞEY DEMEM!

Şehit abisi İlhan Ergin: Daha önce köyde duruyordum. Bana sen ‘şehit yakınısın’ deyip iş verdiler. Bir okulda çalışıyorum. Mustafa’mızın (şehidimizin) parkının karşısında bir ev kiraladım. Parkımızın bir çöp atacak kutusu dahi yok. Hiçbirşey istemiyorum ancak adı verileli 2-3 yıl oldu hiç mi bu parka bakılmaz. Mahallelide bunu size söylemişler ama bu beni sadece üzüyor. Ben ne isterim buradan. Bu evi tutma sebebim kardeşim benim. Yaparlarsa teşekkür ederim. Bizim üzüntümüz bize yeter başkada birşey demem! diyor…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu