Uğurcan Çakır'dan Transfer Açıklaması

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, takımın Slovenya kampında önemli açıklamalarda bulundu.
Uğurcan Çakır’dan Transfer Açıklaması…
Kulübümüz Ne Derse O
Transferle ilgili konuşan 27 yaşındaki eldiven, “Galatasaray veya Avrupa, kulübümüz ne derse o. Hala o noktadayım ve böyle devam edeceğim.” yanıtını verdi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, çalışmalarını Slovenya’da sürdürüyor. Bordo-mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır devam eden kampta açıklamalarda bulundu.
Burası Benim Yuvam
Çıkan transfer haberleriyle ilgili soruya Uğurcan Çakır, “Avrupa’dan teklifler aldığım dönemler oldu. Teklif gelip kulübe götürmediğim durumlar da vardı. Kulübümün menfaatlerini düşünüyorum. Böyle de devam edeceğim. Teklif geldiğinde kulübüm ‘hayır’ demişti. Ben de olgunlukla karşılaşmıştım. Burası benim yuvam.
Çok mutluyum. 4 tane kupa kazandım. Galatasaray veya Avrupa, kulübümüz ne derse o. Hala o noktadayım ve böyle devam edeceğim.” yanıtını verdi.