EtkinlikGündem

Uludağ Elektrik, Öğrencilerle 23 Nisan Etkinliğinde Buluştu

Çocuklara Enerji Güvenliği ve Tasarrufunu Anlattı

Uludağ Elektrik, Öğrencilerle 23 Nisan Etkinliğinde Buluştu

Çocuklara Enerji Güvenliği ve Tasarrufunu Anlattı

Uludağ Elektrik, geleceğe katkıda bulunan çalışmalarına bir yenisini ekledi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrencilerle birlikte kutladı. Bursa Gemlik Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, çocuklar hem eğlenceli anlar yaşadı hem de enerji tasarrufu ve elektrik güvenliği üzerine önemli bilgiler edindi.

Uludag Elektrik Ogrencilerle 23 Nisan Etkinliginde Bulustu 1

Etkinlik öncesinde öğrencilerin enerji tasarrufu ve verimliliği odaklı resimlerini sergileyen Uludağ Elektrik, aynı zamanda okul duvarlarına tasarruf ve elektrik güvenliğine yönelik afişler astı. Karagöz gölge oyunuyla çocukları eğlendiren şirket, oyun sırasında enerji tasarrufu ve güvenliği konularında bilgilendirme yaptı.

Uludag Elektrik Ogrencilerle 23 Nisan Etkinliginde Bulustu 2

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Remezan Arslan, etkinliğin amacını açıklarken çocuklarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrıca, öğrencilerin tasarruf temalı resimlerini şirketin bölge müdürlüğünde sergileyerek bu konuya dikkat çekmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Uludag Elektrik Ogrencilerle 23 Nisan Etkinliginde Bulustu 3

Etkinliğe, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Bayrak ve Uludağ Elektrik yöneticileri de katıldı.

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu