GündemEkonomi

Uluslararası ATİK Helsinki Ekonomi Forumu İkili İş Görüşmeleri Ödül Töreni

ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin Üst Kurul Kararı ile “Uluslararası ATİK Helsinki Ekonomi Forumu İkili İş Görüşmeleri Ödül Töreni ve Kardeş Şehirler İşbirliği Protokolleri 8-9 Ekim 2019” tarihlerinde Avrupa Birliğinin Dönem Başkanlığı Olan Finlandiya Helsinki’de gerçekleştireceklerini Söyledi.

Şahin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Farklı firmalardan oluşan heyetlerin katılımları ile gerçekleşecek forumda, bölgeye ilişkin sunumlar ve ikili iş görüşmeleri ile süreklilik esasına dayalı AR-GE , Know – How İnovasyon bilgileri ile girişimcilere büyük destek sağlanacaktır.
“Almanya Merkezli 500 Milyonluk Avrupa pazarına açılım” teması ile gerçekleştireceğimiz “Uluslararası ATİK Helsinki Ekonomi Forumu İkili İş Görüşmeleri ve Ödül Töreni ”nin ikili ticaret ve ekonomik ilişkileri geliştirme stratejisine katkısı olacağına inanıyoruz.
Sizi,, İskandinav Ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde ki Pazarlara açılmak ve varlığınızı potansiyel müşterilerinize tanıtmak için “Uluslararası ATİK Helisinki Ekonomi Forumu ve İkili İş Görüşmeleri ve Ödül Töreni ’’nde sizleri aramızda görmek istiyoruz.

İnovasyon ve Know-How Dış Ticaret ilkesi ile her iki ülke arasındaki yatırım fırsatları ve işbirliği imkanlarının değerlendirileceği ikili iş görüşmelerine katılım rezervasyonu için destek@atikuemp.com E- Posta adresimize katılım yazınızı göndermenizi ve size göndereceğimiz Katılım Formunuzu eksiksiz olarak doldurmanızı rica ederiz.
Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 0850 319 36 80 numaralı telefondan veya destek@atikuemp.com E-Posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.
“Uluslararası ATİK Helsinki Ekonomi Forumu İkili İş Görüşmeleri ve Ödül Töreni”nde buluşmak dileğiyle.
Son katılım başvuru tarihi: 25 Ağustos 2019”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu