Gündem

Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi Değerlendirildi

Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi Değerlendirildi

 

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde ve yakın takibinde yürütülen uyuşturucuyla mücadelenin sosyal ve süreklilik yönlerine ağırlık veren “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi kapsamındaki çalışmalar değerlendirildi.

 

PROJENİN BAŞLADIĞI GÜNDEN BU YANA

Vali Şıldak başkanlığında Valilik Necatibey Salonunda yapılan toplantıda bağımlı bireylerin uyuşturucuyu bırakmaları ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlayan projenin başarıyla yürütülen çalışmalar ele alındı.  Projenin başladığı günden bu yana Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde bulunan Açık Kapı Birimlerine başvurarak sürece dahil olan bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Şıldak, toplantıda projede görevli personel ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

BİREYLERE SOSYAL YÖNDEN KUCAK AÇAN PROJE

Uyuşturucuyla mücadele projesine başvuran kişilerin tedavi ve rehabilitasyonlarının yanı sıra, hayatlarının topluma uyumlu hale getirilmesi projenin farkını ortaya koyuyor. Uyuşturucu bağımlısı bireylere sosyal yönden kucak açan projede alınan yolun değerlendirildiği toplantıda İl Merkezi, Bandırma ve Edremit Uyuşturucuyla Mücadele Birimlerince devam ettirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Refik Budak’ın yaptığı sunumda başvuruda bulunan, tedavi ve rehabilitasyon sürecinde olan, meslek edindirme ve istihdam sürecinde olan kişilerle ilgili veriler aktarıldı.

VALİ ŞILDAK DİNAMİK BİR ÇALIŞMA TEMPOSU BEKLİYOR

Proje çalışmalarının ilk günkü heyecan ve canlılığıyla sürdürülmesinin ve tanıtım faaliyetlerinin arttırılarak devam etmesinin üzerinde duran Vali Şıldak, personele özverili çalışmaları için teşekkür etti. Bundan sonraki aşamanın projede yeni bir atılım dönemi olmasını isteyen Şıldak bütün personelden dinamik bir çalışma temposu beklediğini ifade etti.

Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu