GündemEğitimİlçe Haberleri

Üniversite Öğrencileri İçin Hazırlık Yapılıyor

Üniversite Öğrencileri İçin Hazırlık Yapılıyor

Bandırma Kaymakamlığı üniversite öğrencilerinin barınma konusunda duydukları ihtiyaca çözüm için çalışma başlattı. Stantlar kurularak bilgilendirme yapılırken çalışmaların ihtiyaca göre devam edeceği belirttiler.

Çalışma Sürecek

Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle uzun bir süre yüz yüze eğitime ara verilmiştiler. 2021-2022 Eğitim öğretim yılında başlayacak olan öğrenciler yüz yüze eğitim için Bandırma’ya gelen Üniversite öğrencilerin, barınma ve ayrıca konaklama ihtiyaçlarına ilişkin Bandırma Kaymakamlığı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından olası sorunlar yaşanmaması için ayrıca hazırlıklar yaptılar.

Stantlar Öğrenciler İçin Kurdular

Bandırma Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen Açıkkapı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde barınma sorunlarının yaşanmaması için Kaymakamlık binasında, otogarda, üniversite içerisinde ve ayrıca Kredi yurtlar kurumlarında stantlar açıldılar. Öğrencilerin geçici barınma sorunlarının çözülmesi için Bandırma Kaymakamlığı bir süre öğrencilerin barınmaları konusunda destekçi olacak. Bandırma Kaymakamlığından alınan bilgilere göre stantlar halen açık olduğu ve ayrıca öğrenciler için faaliyetlerine halen devam edecekler.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu