GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI

Karesi ve Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezleri ile EKET Fuarcılık işbirliğinde Avlu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı” kapsamında öğrencilerimiz ülkenin önde gelen üniversiteleri ile buluşturuldu.

Gerçekleştirilen açılış törenine İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yılıdz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen, Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ercüment Kutlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü İslam Aktepe, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Dışarıda sizi bekleyen bir dünya var. O nedenle kendinizi; duygularınızla, isteklerinizle, hedeflerinizle tanıyarak bir an önce tercih edeceğiniz bölüm, şehir ve üniversiteyi belirlemelisiniz. İşte 2 gün boyunca yapılacak tanıtım ve bilgilendirmelerle bu üniversitelerde çalışan personellerden, ders veren hocalardan bu imkanı bulacaksınız. En büyük sermayemizin, gücümüzün sizler olduğunu bilmenizi istiyor, bu programı en iyi şekilde değerlendireceğinizi ümit ediyorum.Böylesine güzel bir etkinlikte bizleri, sizlerlerle buluşturan Altıeylül ve Karesi Rehberlik Araştırma Merkezlerimize ve EKET Fuarcılık başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu