Ünlü Manken Gigi Hadid Tutuklandı

Ünlü Manken Gigi Hadid Tutuklandı

Ünlü Manken Gigi Hadid Tutuklandı. Ünlü süper model Gigi Hadid ve arkadaşı Leah McCarthy, tatile gidiyordu. 28 yaşındaki model havaalanında tutuklandı. Ünlü mankenin bavulunda uyuşturucu madde ele geçti.

Kefaletle Serbest Kaldı

Ünlü Manken Gigi Hadid Tutuklandı. 10 Temmuz’da gerçekleşen tutuklama olayı sonrası cezaevine konulan Hadid ve arkadaşının bin dolar kefaletiyle serbest kaldı. NTV’nin edindiği bilgiye göre tutuklanma haberi bir söylenti olarak yayıldı. Ardından Hadid’in sözcüsü açıklama yaparak olayı doğruladı.

“Sonu İyi Biten Tüm Şeyler İyidir”

Gigi Hadid Hakkında

Hadid, 23 Nisan 1995 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya’da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Hadid’in kızıdır.Bununla birlikte Gigi’nin iki küçük kardeşi var: kız kardeşi Bella ve erkek kardeşi Anwar. Ayrıca Gigi’nin baba tarafından 2 üvey ablası (Marielle ve Alana) vardır. Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapmaktadır. Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen, 14 Grammy ödüllü David Foster’la yuva kurdu. Bununla birlikte Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School’dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur.

Liseden mezun olduktan sonra New York’a yerleşti. Ardından, çalışmalarına ve modellik kariyerine geçti. Ardından 2013’te The New School’da okudu.

Gigi henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin “Baby Guess” reklamında oynadı ve mankenlik kariyeri başladı. Ayrıca küçük yaşlarında Guess’te fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi birkaç yıl kariyerine ara verdi ve 2011 yılında geri dönüş yaparak IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı. 2012 yılında yeniden Guess markasının yüzü oldu. Şubat 2014’te New York Moda Haftası’nda ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı. Bununla birlikte Temmuz 2014’te Tom Ford markasının çekimlerinde olan Hadid, 2015 yılında Pirelli takviminde yer aldı.

Ocak 2015 yılında, Maybelline markasının elçisi oldu. Hadid VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Sports, Illustrated, Paper magazine ve Schön! Magazine gibi dergilerde yer aldı. Ocak 2015’te Maybelline’in marka elçisi olmuştur. Mayıs 2015’te Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Jean Paul Gaultier ve Max Mara defilelerinde boy gösteren Hadid, aynı yılın Ağustos ayında yayınlanan Calvin Harris’in ”How Deep Is Your Love” klibinde oynamıştır.Ayrıca Kasım 2015’te yakın arkadaşı Kendall Jenner ile Victoria’s Secret Fashion Show podyumunda ilk kez yürümüştür.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

uyuşturucu tutuklama #Magazin gigi hadid Ünlü Manken Gigi Hadid Tutuklandı