GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ÜNLÜ ŞAİRİN ÇOCUKLUĞU ANI EVİ’NDE SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Türk Edebiyatı’nın önemli temsilcilerinden Sabahattin Ali’nin çocukluk yıllarını geçirdiği “Sabahattin Ali Anı Evi’ni kızı Filiz Ali ile birlikte ziyaret etti.

 

Türk Edebiyatı’nın önemli temsilcilerinden Edremit’in şairi olarak bilinen Sabahattin Ali anısına çocukluk yıllarını geçirdiği Edremit’te yapılan Sabahattin Ali Anı Evi, Edremit Belediye Başkanı Arslan ve Sabahattin Ali’nin kızı Filiz Ali ile birlikte ziyaret edildi. Başkan Arslan kültür turizmi kapsamında yapılan çalışmalar adına anı evinin çok büyük katkısı olacağını ifade ederken uzun süredir proje için titizlikle hazırlanıldığını da dile getirdi.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan hazırlıklarında sona gelinen anı evi ile ilgili, “Sabahattin Ali Anı Evi’nin son haline gelmesi adına uzun zamandır büyük bir emek veren Kültür Müdürü Eyüp Satıl, Kültür Koordinatörü Uğur Yaşar ve ilgili tüm mesai arkadaşlarıma Edremitliler adına teşekkür ediyorum. ” açıklamalarında bulundu. HABER MERKEZİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu