GündemTürkiye Gündemi

Ünlü Şarkıcı TikTok’dan Öğrendiklerini Paylaştı

Katıldığı tüm kırmızı halı davetlerinde, sahne performanslarında ve video kliplerinde her zaman deneysel makyaj ve kıyafet seçimleri yapan Lady Gaga, TikTok Üniversitesi’nden öğrendiği güzellik tavsiyelerini açıkladı.

 

Lady Gaga 1

O her zaman garipliklerin kraliçesiydi, Telephone şarkısının klibindeki abartılı göz makyajlarını düşünün ya da Judas klibinde göz çevresine uyguladığı farklı eyeliner desenlerini düşünün. Çok kısa süre önce farklı desende eyeliner’lar popüler olmasına rağmen Gaga, çağın her zaman ötesinde yeni bir şeyler denemeye açıktı. Met Gala’da ise uzun gold rengi kirpikleriyle fazlasıyla avangart görünüyordu. 2019’ da kendi makyaj serisi Haus Laboratories’i çıkarması tamamen bu organik sürecin bir parçası.

 

“TikTok Üniversitesi’nden çok şey öğrendim…”

“Sanırım en çok sevdiğim şeylerden biri TikTok’daki makyaj ve bakım uygulamalarını takip etmek. Bu isimler çeşitli güzellik tüyoları verirken uygulama esnasında kendi hayatlarına dair çeşitli hikayeler anlatarak bizleri hayatlarının bir parçası haline getiriyor. Elbette ben de çene hatlarınızı belirginleştiren makyaj uygulamalarını merakla izledim.”

 

“Bana göre çılgın olmak sıkıcı olmaktan her zaman daha iyidi, bu yüzden makyaj yaparken her zaman çılgın şeyler deniyorum.”

“Alexander McQueen’in vefatından önceki son defilesini hiçbir zaman unutamam. Özellikle defiledeki Platon’un Atlantis’ini gördüğüm anı. Born This Way klibini çekerken o defilede modellerin kullandığı protez makyajlardan ilham almıştık. Çılgınca olduğunu düşündüğüm başka bir şey de biyoteknoloji. Makyaj endüstrisinin sınırlarını aşıyor.”

“Müzik ve makyaj çok farklı iki şey ama ikisinin de formülasyon sürecini seviyorum.”

“Müzik tutkum çok küçük yaşta başlamıştı. Küçükken piyano çalardım. Makyaj ise daha sonra hayatıma girdi. Eskiden makyaj yaptıran ve makyajı seven biriydim. Şimdi kendi makyajını yapan ve farklı uygulamalar deneyen birine döndüm. Bu yüzden zamanımın çoğunu makyaj, cilt bilimi ve cilt bakımı hakkında kendimi eğitmek için harcıyorum.”

“Makyajla o kadar duygusal bir bağım var ki…”

“Haus Labs’in 51 farklı tona sahip fondöteni, içerisindeki fermente arnika sayesinde ciltteki kızarıkları azaltıyor. Makyajın cildimizi dönüştürme yeteneği onunla daha derin bir duygusal bağ kurmama neden oluyor.”

gazetemerhaba&vogue

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu