GündemEkonomiSiyaset

Ural “Faturayı Vatandaşa Kesiyorlar”

Ural “Faturayı Vatandaşa Kesiyorlar”

 

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ekonomik gündem ve fiyat artışları, iktidarın hizmetlerine ilişkin Ali Hikmet Paşa Meydanında bir basın açıklaması yaptı.

 

“Gündemde Fiyat Artışları ve Vatandaşa Yüklenen Faturalar Var”

Yol yapımları konusunda verilen sözlerin Balıkesir’de tutulmadığını belirten Ural, Bandırma’da OSB arazilerinin istimlak edilmesi ve tarım üreticilerinin yaşanan fiyat artışları karşısında ezildiklerini belirtti.Ural üreticileri önemsediklerini belirterek” Bizim gündemimize bir de BASKİ ‘nin, Kırsalda %40, mesken ve iş yerlerinde % 60 zam yaparak, faturayı vatandaşımıza kesmesi var’’ dedi.

 

Dsc 0037

 

“Çiftçimiz Diyor ki…”

Ural : ‘’Bir ziyaretimizde, çiftçimiz, umutsuzluğun getirdiği öfkeyle karışık, “Bir Milletvekili gelsin. Sabahın köründe kaldıracağım onu o ayazı bir yiyecek, sonra sütü birlikte sağacağız. Sonra bineceğiz kabinsiz traktöre, gidip mazot alacağız ne kadar ödediğimizi görecek. Akşama kadar 10 dönüm tarlayı birlikte süreceğiz. O güneş kafasına bir geçecek. Sonra o yorgunlukla inekleri sağacağız. Sonra da mahsulü birlikte satıp değerini birlikte belirleyeceğiz.”dedi. Üreticilerin memnun olmadığını söyledi. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu