Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Ural Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ural Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, yapılan saha çalışmalarının önemine değinerek, edindiği izlenimleri paylaştı.

Ural yaptığı açıklamada;  “Yoğun bir çalışma haftasının son gününü, 5 mahalle ziyareti ile taçlandırmış olduk. Yaptığımız görüşmelerde aldığımız notların üzene bizim ekleyecek bir sözümüz yok. İnsanımız her şeyin farkında, söylenen sözler kurşun gibi… Ben bu kadar söyleyeyim, Arif olan anlar ‘’dedi

Ural’ın gittiği mahalle ziyaretlerinden çıkardığı not başlıkları : ‘Ben olsam 3 yandaş Müteahhit ile çalışırdım. Niye 5’e böleyim.’,  ‘Biz de süte muhtaç kalacağız, siz de muhtaç kalacaksınız!!!’, ‘Gökçeyazı yolu bitmeden ölürsem gözüm açık gidebilirim.’, ‘Onlar sanayi mali, bizimkiler enayi mali.’, ‘Devlet, ete süte fiyat arttırmıyor, enflasyon etkilenmesin diye.’, ‘Eskiden parlamenter sistemde hükümet edenler hata yapınca durdurulabiliyordu, şimdi kimse birşey yapamıyor.’, ‘Söz verip gidiyorlar, masayı kavrayıncaya kadar.’, ‘Hadi Yandaşına gübre fabrikasını verdin, fiyatlar hiç denetlenmez mi?’, ‘Kendi öz yurdumuzda sığınmacı olduk..’’oldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu