Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Ural Ve Aytekin Savaştepe’de Halkla Buluştu

Ural Ve Aytekin Savaştepe’de Halkla Buluştu

 

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ve CHP milletvekili Ensar Aytekin, Savaştepe İlçesinde halkla buluşma toplantısı gerçekleştirdi. Programda Milletvekili Ensar Aytekin iktidarın politikalarının yanlış olduğunu söyledi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ise yaptığı konuşmada, “ 20 yılda neleri kaybettik? Türk Milleti – Tek Millet oldu, Türk Devleti – Tek Devlet oldu Türk Bayrağı – Tek Bayrak oldu ve kendi ülkemizde sığınmacı olduk; ama söz veriyoruz bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için refah seviyesi yükselene kadar çalışacağız ve başaracağız ”dedi.

Ural “Herşeyi Kaybettik”

Beldelerimizi ve köylerimizi kaybettik diyen Ural, “ ne köy kalabildik ne mahalle olabildik, Üretmekten ekmekten dikmekten besicilikten vazgeçtik, borcumuza sadıktık, borç boğazı aşınca zorda kaldık, sadakati kaybettik. Meslekler itibarını kaybetti, gençler umutlarını, kadınlar yaşamlarını, doğamız temizliğini ve güzelliğini kaybetti, fabrikalarımızı ve arazilerimizi kaybettik. Bu seçim gerçekten tarihi olacak, ya güneşe döneceğiz yüzümüzü ya karanlıkta kalacağız. Tüm Türkiye’yi bu seçimde geleceğimiz için iyi birşey yapmaya çağırıyoruz. İfadelerini kullandı. Haber: Serap Tetik Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu