“Üreten Kadınlar İle Balıkesir Gelişecek”

“Üreten Kadınlar İle Balıkesir Gelişecek”
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur ve Mutlu Aydemir’in katılımı ile Kooperatifçilik ve Balıkesir’de Kadın Kooperatifleri Bilgilendirme Toplantısı’nı düzenledi.
KOOPERATİFÇİLİK FAALİYETLERİNİ ELE ALDILAR
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Balıkesir İl Koordinatörlüğü işbirliğinde düzenlenen Kooperatifçilik ve Balıkesir’de Kadın Kooperatifleri Bilgilendirme Toplantısı’nda katılımcılar kooperatifçilik ve Balıkesir’de kadın kooperatifleri hakkında bilgi paylaşımlarında bulundular. Karşılıklı fikir alışverişlerinin sunulması ve ayrıca kadın kooperatifleri üzerine atılan adımların değerlendirilmesi ile toplantı devam etti.
KADIN VE ÜRETİME DİKKAT ÇEKTİ
Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan; Siyasetten sanata, eğitimden sağlığa, tarımdan ticarete hayatın her alanında, dokunduğu her işi bereketlendiren, üreten kadınlar ile ayrıca Balıkesir’in gelişeceğini vurguladı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur’da toplantıda görüşlerini katılımcılar ile paylaşırken düzenlenen toplantı için kurumlara teşekkürlerini iletti. Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Balıkesir İl Koordinatörlüğü kurum çalışanları ve ayrıca AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur ile Mutlu Aydemir katıldı.