GündemDünyadan HaberlerEğitim

USTA YAZAR MİNİK OKURLARIYLA BULUŞTU

Eğitimci-Yazar ve Gazetemizin Köşe Yazarı olan Fatma Çetin Kabadayı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda minik okurlarıyla buluştu. Öğrencilere yazarlık macerasını anlatan Kabadayı, minik yüreklere edebiyatı sevdirmeyi başardı.

Bengi Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşan usta yazar Fatma Çetin Kabadayı, öğrencilere yazarlık macerasını anlatırken, bu aşamada kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu da belirtti. Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı’yı dinleyen öğrenciler, yazar olmaya nasıl karar verdiğini, en sevdiği kitapları ve hikayelerini nasıl yazdığını sorarken, Kabadayı da öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı.

Sevgi Seli

Yazarın kitaplarını büyük bir beğeniyle okuduklarını söyleyen çocuklar, söyleşinin ardından büyük bir heyecanla kitaplarını imzalattılar. Kitap okumayı Fatma Çetin Kabadayı ile çok daha fazla sevdiklerini söyleyen çocuklar, yazarın tüm kitaplarını ezbere bildiklerini de dile getirdiler. Usta Yazar Fatma Çetin Kabadayı’yı okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Mehmet Akif Ersoy Ortaokul Müdürü Ali Orhan, günün anısına Kabadayı’ya plaket ve çiçek takdim etti.

‘Minik Okurlarımı Çok Seviyorum’

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Fatma Çetin Kabadayı, ‘Burada olmaktan ve birbirinden güzel öğrencilerimizle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu oldum. Öyle güzel bir atmosfer yaşadık ki. Gözlerindeki ışık ve edebiyat sevgisi beni de çok mutlu etti. Okul Müdürümüz Ali Orhan Bey’e ve diğer tüm öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu