Gündemİlçe Haberleri

“ÜSTÜN GAYRET GÖSTERDİLER”

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İtfaiye Haftası nedeniyle, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Başkan Ergin, itfaiyecilerin yangınlara müdahalede üstün gayret gösterdiklerini söyledi.

Ziyaret sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren İtfaiye Amiri Murat Turgut, Altınova, Küçükköy ve Cunda Adası’nda oluşturdukları itfaiye müfrezelerinin yangınlara daha erken müdahale edebilmek adına büyük faydası olduğunu söyledi ve Başkan Ergin’e destekleri için teşekkür etti.Turgut ayrıca, Ekim ayında 50 gönüllü vatandaşa ücretsiz itfaiyecilik kursu açacaklarını, kayıtların devam ettiğini ifade etti.

BAŞKAN ERGİN ‘’BU YAZ SAYELERİNDE ÇOK ZARAR GÖRMEDİK’’

Görüşlerini belirten Başkan Mesut Ergin, “Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 94.sünü kutladığımız İtfaiye Haftası hayırlı uğurlu olsun. Bu sezon gerek ülke genelinde, gerekse de Ayvalık’ta çok ciddi orman yangınları meydana geldi. Ama Ayvalık’taki yangınlarda sağolsun buradaki itfaiyeci arkadaşlarımızın üstün gayret ve emekleriyle bu yıl orman yangınlarında çok fazla zarar görmedik. Bu vesile ile kendilerini kutluyor ve Ayvalık halkı adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. “ dedi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu