GündemEğitimİlçe Haberleri

UYSAL ‘‘ÖĞRETMENLİK EN KUTSAL MESLEKTİR’’

Burhaniye Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte ilçedeki öğretmenler bir araya geldi. Uysal, ‘‘Öğretmenlik en kutsal meslektir’’ dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Burhaniye Belediyesi özel bir program düzenleyerek ilçede görev yapan öğretmenleri akşam yemeğinde buluşturdu. Şiirlerin, şarkıların okunduğu programda Açı Koleji öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterileri ile resmi program son buldu.

BAŞKAN UYSAL “SİZLERE MİNNETTARIZ”

Öğretmenler gününe özel olarak hazırlanan programda öğretmenlere hitaben konuşmalarını yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal bizleri yetiştirdiğiniz için sizlere minnettarız diyerek sözlerine başladı. “Toplumda pek çok meslek olabilir ama öğretmenlik bunlar arasında en kutsal, en güzel ve en değerlisidir. Çünkü tüm diğer meslekler de belli bir eğitim sonucunda elde edilir ve bu eğitimin temelini veren öğretmenlerimizdir. Yürüttüğünüz bu ulvi görev için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşünceler ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olmuş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini yürütmekte olan ve emekli olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu