GündemTürkiye Gündemi

“Vaka Sayılarında Henüz Düşüş Sağlanamadı”

“Vaka Sayılarında Henüz Düşüş Sağlanamadı”

“Vaka Sayılarında Henüz Düşüş Sağlanamadı”. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak haftanın ilk gününde sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla vatandaşlara seslendi.

“Balıkesir’de henüz düşmedi”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak haftanın ilk gününde sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla vatandaşlara seslendi. Koronavirüs dolayısıyla yaşanan pozitif vaka sayılarında yaşanan yükselişin Balıkesir’de henüz düşüş eğilimi göstermemesiyle uyarı ve hatırlatmalarını sıklaştıran Vali Şıldak herkesin yürütülen mücadeleye destek vermeye devam etmesini istedi. Her fırsatta dile getirdiği maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymada samimiyetin önemini belirten Vali Şıldak bugünkü mesajında zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmaması gerektiğini belirtti.

“Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım”

Sabır ve duyarlılıkla kurallara uyarak mücadelede başarı sağlanacağını söyleyen Vali Şıldak bugünkü paylaşımında; “Sağlıklı ve hayırlı bir hafta diliyorum..İlimizde vaka sayılarında henüz bir azalış sağlayamadık!Her bir vatandaşımızın kurallara tam olarak uyarak yürütülen mücadeleye destek vermesine ihtiyacımız var..Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım!
Balıkesir sabır ve duyarlılıkla hep birlikte başaracak..” diyerek herkese sağlıklı haftalar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu