Gündem

VALİ ŞILDAK; “ALINAN ÖNLEMLER YETERLİ OLMUYOR”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Covid-19 salgınına yönelik hatırlatmalarına devam ediyor.

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Covid-19 salgınına yönelik hatırlatmalarına hem sosyal medya hesapları üzerinden hem de denetim faaliyetlerinde vatandaşlara ilgili çağrılarda bulunarak devam ediyor. Haftanın ilk paylaşımında yine Balıkesirlilere seslenen Vali Şıldak, herkesin güzel haberler alacağı sağlıklı ve huzurlu bir hafta olmasını diledi.

 

YAYILIM GENİŞLİYOR

 

Tüm ülkeyle birlikte Balıkesir’de de hala yükselişte olan Covid-19 pozitif vaka ve temaslı sayısı dolayısıyla alınan tedbirlere uyma noktasında vatandaşın gerekli özeni göstermediğini dile getiren Vali Şıldak salgın hastalığın yayılımının genişlediğini vurguladı. Paylaşımlarında her bir vatandaşın tedbirlere samimi bir şekilde uyması gerektiğini belirten Vali Şıldak herkesin sorumluluk bilincinde olması gerektiğini yineledi.
Balıkesirlileri tedbirlere istisnasız uymaya davet eden Vali Şıldak paylaşımında; “Sağlık ve huzur içinde hayırlı haberler alacağımız bir hafta diliyorum. Salgın hastalığın yayılımı genişliyor. Tedbirlere özen göstermeme sebebiyle aldığımız önlemler yeterli olmuyor. Hepimiz bu mücadelede sorumluyuz! Balıkesir’i tedbirlere tam olarak uymaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu