GündemTürkiye Gündemi

Vali Şıldak Ankara’da Birdizi Ziyarette Bulundu

Vali Şıldak Ankara’da Birdizi Ziyarette Bulundu

 

Vali Hasan Şıldak programı kapsamında başkent Ankara’da temaslarda bulundu. Programında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Vali Şıldak Bakan Yardımcıları ile görüşmelerinde tarım ve eğitim şehri Balıkesir’de yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

 

Eğitim Çalışmaları İçin Şensoy’a Teşekkür Etti

Vali Şıldak, programına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’u ziyaretiyle başladı. Görüşmenin gündeminde Balıkesir’in enerjisi her geçen gün yükselen eğitimi yer aldı. Bakan Yardımcısı Şensoy ile birlikte İl genelindeki eğitim çalışmaları ile Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Şıldak, nazik ev sahipliği ve destekleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

 

Valiik Ankara 3

 

Balıkesir’de Yürütülen Çalışmalar Değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak ziyaretlerine Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’yle yaptığı görüşme ile devam etti. Ziyarette, her mevsim birçok ürünün hasat edildiği ve ürün çeşitliliği ile “Türkiye’yi Doyuran Şehir” unvanına sahip Balıkesir’de tarım, orman ve milli parklar alanlarında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Vali Şıldak nazik ev sahipliği ve destekleri için Bakan Yardımcısı Tiryaki’ye teşekkür etti.

Savunma Sanayi ve Milli Gurur

Programına Roketsan’ı ziyaretle devam eden Vali Şıldak “Savunma Sanayimizin gözbebeği milli gururumuz olan ve bu alanda yaşanan gelişmelerde ön saflarda yer alan kurumlarımızdan birini ziyaret ettik. Roketsan Genel Müdürü Sayın Murat İkinci’ye nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Vali Şıldak son olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Tezcan’ı ziyaret etti. Dekan Tezcan ile bir süre görüşen Vali Şıldak, ev sahipliği için kendisine teşekkür etti.Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu