Gündem

Vali Şıldak Bağımlılıkla Mücadele Birimlerini Ziyaret Etti

Vali Şıldak Bağımlılıkla Mücadele Birimlerini Ziyaret Etti

 

Vali Hasan Şıldak Açık Kapı Birimi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Uyuşturucu İle Mücadele Birimini ziyaret ederek uygulanmakta olan uyuşturucuyla mücadele projesi hakkında bilgi aldı.

İLK DURAK “AÇIK KAPI ”

Vali Hasan Şıldak günlük ziyaret programında; vatandaşların sorunlarına çözüm bulma ve özellikle “Uyuşturucu ile Mücadele Projesi”nde önemli bir rol alan Valilik Açık Kapı Birimini ziyaret etti. Çalışmalarla ve söz konusu projenin başvuruları ile ilgili yapılan süreç noktasında bilgi alan Vali Şıldak personele gayretli çalışmalarında başarılar diledi.

YEDAM’I ZİYARET ETTİ

Valilik Açık Kapı Biriminin ardından Balıkesir’de bulunan bağımlı vatandaşlar için bir umut kapısı olan projenin önemli bir durağı olan İl Sağlık Müdürlüğüne başlı Uyuşturucu ile Mücadele Birimini Ziyaret edin Vali Şıldak projede yaşanan gelişmeler ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Vali Şıldak projenin uygulanmasında yaptıkları çalışmaları için personele teşekkür etti. Son olarak Balıkesir’de yeni kuruluşu gerçekleştirilen Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) de ziyaret eden Vali Şıldak çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu