GündemEkonomiGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Vali Şıldak “Çiftçiye Fırsat Sunan Ve Şehir İçin Bir Anlamlı Fuar”

Vali Şıldak “Çiftçiye Fırsat Sunan Ve Şehir İçin Bir Anlamlı Fuar”

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak “ Yeni gelişmeleri burada çiftçimiz görerek modernize edilmiş yeni imalatı olan tarım makinelerini inceleme, görme fırsatı bulacak”

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde düzenlenen “Balıkesir Tarım Fuarı” açılışı dün yapıldı. Fuar 13 Mart Pazar gününe kadar açık olacak. Tarım fuarında son teknoloji ürünlerini görebilmek mümkün. Fuarı inceleyen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Tarım ve Hayvancılığın önemli şehirlerin olan Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yapılan fuarın kapsayıcı ve anlamlı olduğuna dikkat çekti.

 

“Balıkesir’de Tarım Fuarını Anlamlı Buluyorum”

 

Fuarla ilgili düşüncelerini MERHABA’ya değerlendiren, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “ Kepsut’ta düzenlenen Tarım Fuarı ile ilgili stantları dolaştık, inceledik. Oldukça faydalı buldum ve umduğumdan da iyi gördüm. Balıkesir tarım ve hayvancılık şehri ve herşeyden önce bir ilçede yapılması güzel İlin tamamını kapsayıcı bir şekilde. Burada bir tarım fuarının olması çok anlamlı. Bunun bir de ilçede gerçekleşmiş olması, Kepsut Belediyesi adına takdire değer bir nokta diye düşünüyorum. İki yıl pandemiden sonra bu yıl ben biraz daha sönük geçer diye bekliyordum ama gayet iyi katılım gördüm. Haftasonu çok daha ilgi ve alaka göreceğe benziyor. Hatta firmaların ilgisi de yüksek ”dedi.

 

“Fuarda Renkli Görüntülere Tanıklık Edilebilir”

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “ Yeni gelişmeleri burada çiftçimiz görerek modernize edilmiş yeni imalatı olan tarım makinelerini inceleme görme fırsatı bulacak. Balıkesir’imizin tarımına ve hayvancılığına katkı sunacak. Aynı zamanda içeride renkli görüntülere de tanıklık etmek mümkün. Bu yönüyle ben çok anlamlı ve değerli buldum. Fuarı beğendim. Düzenleyen organize eden bütün kurumlarımızı tebrik ediyorum. Balıkesir’e 20 kilometre mesafede olan bu tarım fuarına herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu. Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu