Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak Devletin Şefkatini Gözlerinde Taşıyor

Vali Şıldak Devletin Şefkatini Gözlerinde Taşıyor

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, adeta devletin şefkatini gözlerinde taşıyor. Vali Şıldak ve eşinin son olarak çocuk evinde bir araya geldiği fotoğraf kareleri bunu resmediyor.

 

Vali Hasan Sildak Ve Esi

Bakıma Muhtaç Vatandaşlara Özel Zaman Ayırıyor

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla orucunu çocuklarla açtı. Vali Şıldak toplumun tüm kesimlerine temas etmeyi sürdürüyor. Ancak, özellikle bakıma muhtaç çocuklar, yaşlılar ve şehit yakınlarına özel zaman ayırıyor. Üstelik onlarla ilgili olarak ayrı bir özen gösteriyor.

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 01

Vali Şıldak, Balıkesir’de görev aldığından beri bu hassasiyeti samimiyetle ortaya koyuyor. Ancak Şıldak’ın, özellikle eşiyle birlikte ramazan ayında kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla bir araya geldiği anların samimiyeti ayrıca dikkat çekiyor. Bir diğer ayrıntıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost’un bu konuda sergilediği başarılı performans.

Devletin Emanetlerini Bir An Bile Yalnız Bırakmıyor

Vali Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte kendi deyimiyle ‘Devletin emanetlerini’ yalnız bırakmıyor. Vali Şıldak ve eşi, son olarak Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen iftar programında, çocukların sofrasına misafir oldu. Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, çocuk evlerindeki çocuklarla neşeli bir akşam geçirdiler. Ayrıca, çocukların yaptıkları gösterileri ilgiyle izlediler. Ayrıca, çocuklarla birlikte pasta kestiler. Ardından, Pamuk şekerlerin ve patlamış mısırların çocukları sevindirdiği programda çocuklar doyasıya eğlendi. Ayrıca, Programa Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın yanı sıra Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost da katıldılar.

İşte Vali Şıldak ve Eşinin Devletin Şefkatini Gözlerinde Taşıdıkları o Fotoğraf Kareleri;

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 02

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 03

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 04

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 05

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 06

Vali Sildak Devletin Sefkatini Gozlerinde Tasiyor 07

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu