Gündemİlçe Haberleri

Vali Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Bir Araya Geldi

Vali Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Bir Araya Geldi

 

Vali Hasan Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce yürütülen ve planlanan çalışmalar ile yatırımları Kocaseyit Toplantı Salonu’ndaki toplantıda değerlendirdi. Vali Hasan Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce yürütülen ve planlanan çalışmalar ile yatırımları Kocaseyit Toplantı Salonu’ndaki toplantıda değerlendirdi. Toplantıya Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Özalp ile şube müdürleri ve birim müdürleri de katıldı.

 

Toplantı Verimli Geçti
Toplantıda Balıkesir genelinde 85 aktif tesis bulun söyleyen Özalp, 91 bin sporcu ile 323 kulüp ve profesyonel liglerde mücadele eden 29 takımla birlikte çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Tüm bunlarla birlikte Vali Şıldak Balıkesir’e spor alanında güç kazandıracak tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri hakkında da bilgi aldı.

 

Vali Şıldak “Spor Alt Yapısını Güçlendirecek Çalışmalar Yapılıyor Ve Yapılmaya Devam Edecek”
Vali Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği etkinliklere katılmaya, gençlerle bir araya gelmeye özen gösterdiğini dile getirdi. Toplumun birçok kesimine yönelik yürüttüğü çalışmalara bakıldığında, kapsamı geniş bir ağı olan müdürlüğün çalışmalarını ve yatırımlarını da yakından takip ettiğini ifade etti. Geçtiğimiz yıl Balıkesir’de eğitim, sağlık ve spor alanında çok güzel çalışmaların yapıldığını dile getiren Vali Şıldak “Spor alt yapısını güçlendirecek çalışmalar yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. İlimizde düzenlenen etkinlik ve müsabakalara baktığımızda bunların Balıkesir’de yapılıyor olması belirli bir gelişmişlik seviyesine ulaşıldığını gösterir. Ülkemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da büyük bir gelişim gösterirken İlimizin de buradan aldığı payı alanda aktif ve enerjik bir şekilde takip etmeliyiz. Kurumlar arası uyumla, dikkatli ve titiz bir şekilde her konudaki tedbirimizi almak durumundayız. Eğitim sürecinin önemli ve tamamlayıcı bir parçası olan spor ve gençliğe yönelik hizmet alanlarında çalıştığınız için bir kat daha sorumluluğunuz artıyor. Gençlerimiz ve çocuklarımızın güçlü, yetişmiş, irade ve milli şuur sahibi, devletini seven insanlar olarak yetiştirilmesinde kurumumuz tarafından yürütülen çalışmaların büyük payı var” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu