Gündem

Vali Şıldak: “Hayatımızı Yeniden Planlayalım”

Vali Şıldak: “Hayatımızı Yeniden Planlayalım”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak covid19 vaka yayılım hızında görülen artış sebebi ile tedbirlere yönelik uyarılarına devam ediyor.

VALİ ŞILDAK UYARILARINA DEVAM EDİYOR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak covid19 vaka yayılım hızında görülen artış sebebi ile tedbirlere yönelik uyarılarına devam ediyor. Vali Hasan Şıldak pandemi sürecinin ilk gününden beri vatandaşlara yönelik uyarılarını sürdürmeye devam ederken, “Kendimizi, ailemizi, çevremizdeki bütün insanları düşünerek günlük hayatımızı yeniden planlayalım ” çağrısında bulundu. Son dönemde salgında görülen yayılım artışı sebebi ile uyarılarını sıklaştıran Vali Şıldak vatandaşları tedbirlere uyuma davet ettiği bir mesaj paylaştı. Şıldak mesajında şöyle kaydetti:

“HAYATIMIZI YENİDEN PLANLAYALIM”

“Değerli Vatandaşlarımız, bugün alacağımız her tedbir, göstereceğimiz sabır ve duyarlılık yarın daha üzücü sonuçların oluşmasını önleyecektir. İlimizde salgın hastalığın yükselişi devam ediyor! Hastaneye yatış ve yoğun bakım ihtiyacı artıyor! Kendimizi, ailemizi, çevremizdeki bütün insanları düşünerek günlük hayatımızı yeniden planlayalım. Zorunlu durumlar dışında dışarıda bulunmayalım! Bütün ziyaretlere son verelim! Maske, mesafe ve temizlik kurallarıyla sağlığımızı kontrol altında tutalım! Bu dikkati göstermezsek, her birimiz sorumluluk üstlenmezsek Balıkesir’de daha ileri tedbirlere ihtiyacımız olabilir ”

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu