Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak İlçelerin Nabzını Tutuyor

Vali Şıldak İlçelerin Nabzını Tutuyor

 

Balıkesir Valisi Hasan Hasan Şıldak bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bandırma İlçesinde program gerçekleştirdi.

 

Vali Hasan Şıldak, ilçedeki programına Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas, Marmara ve Susurluk Kaymakamlıkları ile Nüfus Müdürlüklerinde görevli personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim programıyla başladı. Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nde yapılan hizmet içi eğitim programında personele ilçelerindeki çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Vali Şıldak, vatandaşlara sunulan hizmetlerde devletin güler yüzünün ve sıcaklığının hissettirilmesinin önemine değindi. Vali Şıldak, hizmetlerde kaliteyi ve verimi arttırmak için yapılan eğitimlerle gelişimin hedeflendiğini vurguladı.

Whatsapp Image 2022 03 02 At 21.32.16

Sağlık personeli ile buluştu

 

Vali Şıldak programında Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaretle devam etti. Şıldak, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’in bulunduğu ziyarette hastanede bulunan vatandaşlar ve sağlık personeliyle bir araya geldi. Onlarla sohbet eden, acil şifalar dileyen Vali Şıldak, vatandaşa ilgili ve güler yüzle hizmet sunan personele teşekkür etti.

 

Enstitüyü ziyaret etti

 

Vali Hasan Şıldak programının devamında, tarım ve hayvancılık şehri olan Balıkesir’in hayvancılık alanındaki gelişimine katkı sağlayan Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi aldığı Enstitü Müdürü Erdinç Veske’yi ziyaret eden Vali Şıldak yeni projeler geliştiren personele başarı dileklerinde bulundu. Vali Şıldak Bandırma İlçesindeki programı kapsamında Enerjisa Doğalgaz Kombine Çevrim Enerji Santralini ziyaret etti.

Whatsapp Image 2022 03 02 At 21.32.27

Enerji santralini inceledi

 

Vali Şıldak, üretim ve istihdam sağlama bakımından Balıkesir’in önde gelen ilçeleri arasına yer alan Bandırma’da deniz suyu soğutma sistemi ile yüksek enerji üretim kapasitesine sahip Bandırma Enerjisa Santralinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Esnaf ve vatandaşlarla görüştü

 

Vali Şıldak daha sonra İlçenin işlek caddelerinden Şehit Süleymanbey Caddesi’de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile ziyaret ettikleri esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Şıldak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, istek, sorun ve önerilerini aktardı.

Whatsapp Image 2022 03 02 At 21.32.29

Hastalarla yataklarında ilgilendi

 

Bandırma İlçesindeki temaslarına Özel Royal Hastanesini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşların sağlığına kavuşması için gayret gösteren hastane çalışanlarına başarılar diledi. Karşılarında valiyi gören hastalar şaşırdı.

 

Öğrencileri de yalnız bırakmadı

 

Vali Şıldak, Bandırma İlçesinde son olarak öğrencilerle buluştu. Bandırma EnerjiSa Fen Lisesi Pansiyonunu ziyaret eden Şıldak, akşam yemeğinde bir araya geldiği öğrencilerle sohbet etti, derslerine düzenli çalışmaları tavsiyelerine bulundu. Karavanadan yemek alan vali ve protokol öğrenciler ve eğitimcilerle istişare yaptı.

Whatsapp Image 2022 03 02 At 21.32.28

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu