Gündemİlçe Haberleri

Vali Şıldak İvrindi’yi Ziyaret Etti

Vali Şıldak İvrindi’yi Ziyaret Etti

 

Göreve başladığı günden itibaren birçok ilçeyi ziyaret eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bugünkü ziyaret programları kapsamında Balya ilçesi ziyaretinin ardından İvrindi ilçemizde de yoğun bir program gerçekleştirdi. Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Şıldak burada Kaymakam Fatma Turhan Keser, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Fener, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Kenan Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel tarafından karşılandı.

Kaymakamlık ziyaretinde büroları tek tek gezerek personel ile tanışan Vali Şıldak, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Kaymakam Keser’den İlçe hakkında bilgi alan Vali Şıldak, ardından İlçe Kurum Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

İlçenin genel durumunun değerlendirildiği toplantıda pandemi sürecinde uyulması gereken kuralları hatırlatarak,  denetimlerin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini dile getiren Vali Şıldak, toplantının ardından İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personele çalışmalarında başarılar diledi.

 

Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye

Vali̇ İvri̇ndi̇

Vali Hasan Şıldak; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Kaymakam Fatma Turhan Keser, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, beraberindeki milletvekilleri ve vatandaşların katılımı ile engelli vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından alınan elektrikli tekerlekli sandalyeleri kendilerine teslim ettiler.

 

Vali Vatandaşa Aşure İkram Etti

Vali Hasan Şıldak, İvrindi Atatürk Meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulundular. İvrindili vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören aşure ikramının ardından protokol, Balıkesir Meslek Edindirme Kursu İvrindi Şubesini ziyaret ederek kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara eşlik ettiler.

 

Vali̇ İvri̇ndi̇ 3

 

Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Şıldak, 2 Mayıs 2020 tarihinde görevli olduğu Bitlis / Çeltikli’ de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen İvrindi İlçesi Okçular Mahallesi Şehidi, J. Uzm . Çvş. Hasan Kuzu’nun ailesini ziyaret ederek, devletin kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu