Gündem

Vali Şıldak Koruyucu Aileler ve Çocuklarıyla İftarda Buluştu

Vali Şıldak Koruyucu Aileler ve Çocuklarıyla İftarda Buluştu

 

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte çeşitli sebeplerle ailesinden ayrılan çocuklar ve onlara can bağı olarak sıcak bir aile ortamında hayata hazırlayan koruyucu ailelerle bir araya geldi.

 

9Abd5664 06D2 41B4 9Fed E25Abc001A9D

 

İlimizde öncülük ettiği sosyal çalışmalarla toplumun incinebilir kesimlerine devletin şefkatli elini uzatan Vali Şıldak, ‘Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi’nin bileşenleri arasında yer alan korunmaya muhtaç çocukların aile ortamına kavuşması için koruyucu aileliğin yaygınlaştırılmasını destekliyor.

Vali Şıldak, manevi duyguların gün yüzüne çıktığı, insanların birlik ve beraberlik içinde olduğu Ramazan Ayında, bu güzel duyguların paylaştıkça gönüllerin zenginleştiğini dile getirdi. Şıldak, “Balıkesir’de büyük bir sorumluluk üstlenerek çocuklarımıza kucak açan 196 ailemiz var. Ailelerimizden 96’sı burada bulunuyor. Sizler övülesi ve takdir edilesi bu davranışınızla toplumumuza örnek oldunuz. Sizlerin fedakârlığınıza gönülden teşekkür ediyor, İlimizdeki koruyucu aile sayılarımızı yükseltmek için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Neşe dolu çocuk seslerinin yankılandığı Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost katıldı.

 

F7B12572 B7E6 4C45 A982 Ca4630368B43

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu