Görüntülü Haberler

Vali Şıldak, “Rehavete Kapılmayalım Tırmanış Var”

Vali Şıldak, “Rehavete Kapılmayalım Tırmanış Var”

 

BALIKESİR’DE VAKALAR TIRMANIŞA GEÇTİ

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak koronavirüs vakalarının seyrinin yükselişe geçtiğini söyledi. Düzenli olarak esnaf ziyaretleri yapan Vali Şıldak mesafe uyarıları yaptı. Vali Şıldak, “Yaptığım her açıklamada vakaların yükselişte olduğunu dile getirdim rehavete kapılmayalım tırmanışa geçtik” dedi.

“Vaka sayılarında azalma var hiç demedim”
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak denetim sonrası yaptığı değerlendirmede “Denetim çalışmamız bu günde sahada devam ediyor. Kaymakamlarımız ile koordinasyon halinde eş zamanlı denetim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün denetimdeki hedefimiz daha çok farkındalık oluşturmak. Biliyorsunuz ki ben İlimizdeki durum ile ilgili hiçbir zaman tam anlamıyla vaka sayılarında bir azalma var, durum iyiye gidiyor şeklinde bir açıklamada bulunmadım.”dedi.

Vaka Sayılarında Yükselişe Geçtik
Vali Hasan Şıldak, “ Hatta her açıklamamda vaka sayısındaki tırmanıştan söz ettim, vaka sayısında tırmanış trendindeyiz açıklamalarında bulundum ve ya rakamların yatay bir seyirde ilerlediğinden bahsettim. Bu konuda rehavete kapılma lüksüne ihtiyacımız yok. Son günlerde Balıkesir’deki vaka sayılarında tekrar bir yükseliş yaşıyoruz.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu