Gündem

Vali Şıldak Vatandaşlara Teşekkür Etti

Vali Şıldak Vatandaşlara Teşekkür Etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde kısıtlama kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür etti.

KURALLARA UYAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde kısıtlama kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür etti. Vali Şıldak sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayarak covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan son tedbirler doğrultusunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik açıklamada bulundu. Vali Hasan Şıldak açıklamasında tedbirlerin salgınla mücadelede en etkili korunma yönetim olduğunu ifade ederek, “Değerli Hemşehrilerim, sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere bütün tedbirler sağlığımızı korumak için uygulanıyor. Duyarlı davranarak kurallara uyan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

BİRLİKTE MÜCADELE VURGUSU

Vali Hasan Şıldak son dönemde tüm dünyada olduğu gibi ülkede ve Balıkesir’de de salgın yayılımında görülen artış ile mücadelenin ancak tedbirlere uyum ile gerçekleşebileceğini ifade ederek salgın sürecinde özellikle maske ve mesafe tedbirlerinin önemini her gün dile getiriyor. Tedbirlere uyum sağlandığı sürece salgının üstesinden gelinebileceğini her fırsatta dile getiren Vali Şıldak açıklamalarında, bir kişi bile eksik olmadan verilen mücadele ile salgına karşı büyük başarı sağlanacağını belirtiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu