Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak’ın Kapsamlı İlçe Ziyaretleri Sürüyor

Vali Şıldak’ın Kapsamlı İlçe Ziyaretleri Sürüyor

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, birçok kesimle bir araya geldiği ilçe programları kapsamında Burhaniye’yi ziyaret etti.

 

Vali Şıldak ilçe programına Burhaniye Devlet Hastanesi’ni ziyaretle başladı. Şıldak’a, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin de eşlik etti. Ayrıca, Vali Şıldak, tedavi olan hastaları da ziyaret etti. Aynı zamanda sağlık personelinden yaptıkları işlerle ilgili bilgi aldı. Vali Şıldak, vatandaşların sağlığına kavuşması için özveri ile çalışan personele özellikle teşekkür etti.

Whatsapp Image 2022 03 03 At 20.41.44

Eğitim Camiasıyla Bir Araya Geldi

Vali Hasan Şıldak, ilçe programlarında vatandaşlarla da bir araya gelmeyi sürdürüyor. Şıldak, Burhaniye’de gerçekleştirdiği programının devamında öğrencilerle de bir araya geldi. Ayrıca, Vali Şıldak, Balıkesir genelinde uygulanan BİGEP Projesine özel bir önem veriyor. Burada da projeyle ilgili gelişmeleri izlemek için Burhaniye Bilim ve Sanat Merkezini de  ziyaret etti. Bilgiyle, insan ve vatan sevgisiyle donatılan öğrencilerle sohbet eden Şıldak, geleceğin büyükleri oldukları için kendilerine hedefler belirlemeleri gerektiğini söyledi. Öğrencilere, belirledikleri bu hedeflere başarıyla ulaşmaları için çok çalışmalarını tavsiye etti. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak BİGEP konusundaki görüşlerini dinledi.

 

Whatsapp Image 2022 03 03 At 20.42.07

Fabrika Ziyaretleri İhmal Etmiyor

Şıldak, geniş kapsamlı gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde ayrıca işletmelere de zaman ayırıyor. Şıldak, Burhaniye ziyaretinde, Burcu Gıda Konserve ve Salça Fabrikasını ziyaret etti ve bilgi aldı. Vali Şıldak, Burhaniye İlçesi programında, son olarak tarım sektörünü güçlendirme çalışmaları kapsamında “Zeytin Çalışma Grubu” değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Whatsapp Image 2022 03 03 At 20.41.54

 

Projeler ve Hedefleri Değerlendirdi

 

Toplantı, Vali Şıldak başkanlığında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezinde gerçekleşti. Ayrıca, toplantıya Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Daire Başkanı Serkan Akça ve sektör temsilcileri katılım sağladı. Vali Şıldak, heyet ile birlikte öncelikli olarak tarım faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde masaya yatırdı. Ardından ise, hastalık, zararlılarla mücadele, yeni teknolojilerin kullanılması, hasat şekli, üretimin arttırılması için yapılacak çalışmalar incelendi.

Whatsapp Image 2022 03 03 At 20.41.59

Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

Balıkesir’in zeytin denilince rengiyle, tadıyla, kokusuyla önde gelen İl olduğunun vurguladığı toplantının devamında bu sektörde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından programına devam eden Vali Şıldak, Ali Çetinkaya Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa bol kazançlar dileyen Şıldak, çocuklarla ve gençlerle sohbet etti. İl genelindeki programlarında sürekli vatandaşla içi içe olmaya özen gösteren Şıldak, Ali Çetinkaya Caddesinde de ilgiyle karşılandı. Vali Hasan Şıldak progmında son olarak 1993 yılında Iğdır’da şehit düşen Jandarma Er Turhan Bayraktar’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin Ağabeyi Ali Bayraktar Vali Şıldak’a ziyaretleri için teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu